Aditivum do paliva: MPM Complete Diesel System Treatment

Aditivum do paliva: MPM Complete Diesel System Treatment, osvědčený výrobek, který dokonale čistí a udržuje palivový systém dieselových motorů.

Jak aditivum MPM Complete Diesel Treatment působí?

Aditivum MPM Complete Diesel System Treatment má naprosto bezkonkurenční schopnost udržovat vstřikovače motorové nafty čisté a odstraňovat již vytvořené usazeniny. Dnešní moderní dieselové motory se vstřikovacím systémem typu common rail jsou náchylnější k vytváření usazenin v motoru a vstřikovačích. Zanesené vstřikovače omezují průtok nafty a způsobují nepravidelné vstřikování paliva. To má za následek kromě jiného nižší výkonnost motoru, vyšší spotřebu paliva, problémy s mazáním, nežádoucí usazeniny a větší emise škodlivých zplodin. Nezávislé testy prokázaly, že aditivum MPM Complete Diesel System Treatment má vynikající schopnost systémy čistit a udržovat je čisté. Platí to dokonce i pro paliva s přidanými biokomponenty v poměru až 10 % (v Nizozemsku tvoří biokomponenty motorové nafty B7 v současné době 7 %).

Účinnost čištění:

Mezinárodní standardizovaný test (CEC F-98-08 [DW-10]: přímé vstřikování, test zanášení trysky vstřikovače common railu u dieslového motoru) prokázal, že aditivum MPM Complete Diesel System Treatment vyčistí znečištěné vstřikovače tak, že vypadají jako nové!

Výkon motoru při 000 4 ot/min
/assets/b9465e3d-4fee-4a4f-bb75-91b6965c2cae.png
Detailní fotografie: Vstřikovač před přidáním čističe
Detailní fotografie: Vstřikovač po přidání čističe
Provozní doba motoru
  • S čističem MPM Complete Diesel System Treatment
  • Bez čističe MPM Complete Diesel System Treatment

Omezení spotřeby paliva:

Terénní testy vozů s dieselovým motorem, u nichž se používal čistič MPM Complete Diesel System Treatment, prokázaly snížení spotřeby paliva a zvýšení výkonu.

/assets/188aaf27-314b-4af2-a83f-2d78f1b31c35.png
Spotřeba paliva Zlepšení výkonu motoru


Čisté vstřikovače:

Aditivum MPM Complete Diesel System Treatment nejen čistí zanesené vstřikovače, ale také je udržuje čisté. V zásadě to znamená, že ve velmi úzkých trubičkách vstřikovačů se netvoří nové nánosy.

V mnoha zemích je povinné přidávat do moderní motorové nafty biokomponenty. Jejich podíl se v s posledních letech trvale zvyšuje. V Nizozemsku se tyto biokomponenty často vyrábějí ze spotřebovaného kuchyňského oleje a v souvislosti se zvyšováním jejich povinného podílu pozorujeme zvyšující se znečištění a/nebo více usazenin ve vstřikovačích. To způsobuje různé problémy.

Pokud přidáme aditivum MPM Complete Diesel System Treatment do motorové nafty, která má až 10% podíl biokomponentů, zabráníme vytváření usazenin.

Ochrana před korozí:

Aditivum MPM Complete Diesel System Treatment obsahuje inhibitor koroze. Tato inhibiční složka ochraňuje kovové části palivového systému před korozí tím, že na nich vytváří ochrannou vrstvu, která funguje jako bariéra mezi palivem a kovovými částmi.

/assets/576bdebd-4e26-4622-bf98-a1e8d4500a2b.png
S čističem MPM Complete Diesel System Treatment

/assets/c3fcc8c4-44de-467e-a7d1-e5147a7d81a0.png
Bez čističe MPM Complete Diesel System Treatment

Pro které dieselové motory je přípravek vhodný?

Aditivum MPM Complete Diesel System Treatment lze používat u všech typů dieselových vstřikovacích systémů, včetně systémů typu common rail.

Technické otázky:

Kontaktujte technickou podporu MPM.

Ve zkratce:

Moderní dieselové motory jsou citlivé na kvalitu motorové nafty. Při běžném používání se ukázalo, že biokomponenty přidávané do nafty – které jsou dnes ve většině zemí povinné – snižují kvalitu paliva a představují riziko pro systém vstřikování paliva. Udržování čistoty vstřikovačů má přitom velký význam pro maximálně účinné spalování paliva. Znečištěné vstřikovače jsou příčinou řady problémů, jako jsou vznik usazenin (lidově nazývaných karbon), problémy s mazáním a zbytečné emise škodlivých zplodin. Kromě udržování čistoty vstřikovačů je rovněž důležité předcházet korozi palivových systémů. Pokud se bude aditivum MPM Complete Diesel System Treatment do motorové nafty přidávat při každém servisu, předejde se zbytečnému zanášení vstřikovačů paliva a korozi celého palivového systému, a tak se omezí škody.

Tipy pro autoservis:
  • Moderní motorová nafta (bio i jiná) představuje pro palivový systém vyšší riziko znečištění a poškození; zvláště ohroženy jsou přitom vstřikovače.
  • Znečištěné nebo nesprávně fungující vstřikovače paliva mohou způsobit nejrůznější problémy, jako:
nepravidelný volnoběh, závada na válci, špatné startování, vyšší emise a vážné poškození motoru, například roztavené písty. Abyste problémům a poškození předešli, přidávejte do motorové nafty pokaždé aditivum MPM Complete Diesel System Treatment.
OEM News
MPM OEM Newsletter #11 - CS · 868,21 KB
MPM OEM Newsletter #11 - DE · 858,84 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EL · 942,02 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN · 835,52 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN-UK · 851,75 KB
MPM OEM Newsletter #11 - FR · 845,79 KB
MPM OEM Newsletter #11 - HU · 1,03 MB
MPM OEM Newsletter #11 - IT · 846,08 KB
MPM OEM Newsletter #11 - NL · 842,35 KB
MPM OEM Newsletter #11 - PL · 889 KB
MPM OEM Newsletter #11 - RO · 869,88 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SK · 869,26 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SR · 1,02 MB
MPM OEM Newsletter #11 - UK · 1 013,8 KB

Novinky MPM

MPM Sports

Přejít k MPM Sports
Zavřít